Toimintakertomus vuodelta 2020

Vuosi 2020 oli yhdistyksemme 60. toimintavuosi. Kerhotoiminta alkoi 8.1.2020 Kulttuuritalo Väkkärässä. Kerhomme ehti kokoontua keskiviikkoisin kymmenen kertaa, kunnes koronatilanne sulki Väkkärän.

JOHTOKUNTA
Johtokuntaan kuului 13 jäsentä erittelemättä varsinaisia ja varajäseniä. Puheenjohtajana toimi Matti Pöppönen ja varahenkilönä Eija Huttunen.
Muut jäsenet: Pirkko Liimatainen, Marjatta Weckman, Marja-Liisa Krook, Risto Räsänen, Pauli Pöntynen, Veikko Hiekkanen, Pentti Manninen, Eila Ylönen, Tauno Forssell, Irja Ripatti ja Kaija Hänninen.
Johtokunta ehti kookoontua kuusi kertaa. Kokoontumispaikkana oli milloin Vaajakosken Nuorisotilan piha, Etu-Kanavuoressa Taunon ja Marjatan koti tai Vaajakosken Urheilutalo. Lisäksi oli sääntömääräiset kevätkokous 23.9. ja syyskokous 11.11. Urheilutalolla.

TOIMIHENKILÖT
Sihteerinä ja jäsensihteerinä toimi Marjatta Weckman. Taloudenhoitajana Pirkko Liimatainen, matkavastaavana Eija Huttunen, kerhovastaavana ja Näpertäjien ohjaajana Ritva Kokkola. Tiedottajana ja kotisivujen laatijana Kaija Hänninen.
Aluejärjestön kokousedustajina Matti Pöppönen ja Pentti Manninen sekä Veikko Hiekkanen.
Yhdistyksen toiminnantarkastajina olivat Leena Sillgren ja Marja-Leena Makkonen, varalla Marja-Leena Kumpulainen ja Reino Korhonen.

KERHOTAPAHTUMIA
Kevään tapahtumat supistuivat kahteen bingopäivään, videoesitykseen 50-vuotisjuhlista, Pauli Pöntysen esittämänä, Maija Vanhasen jumppatuokioon, Karstulan mieslaulajien konserttiin ja ulkoilupäivään urheilukentällä.

Vuosi 2020 oli yhdistyksemme 60-vuotisjuhlavuosi. Juhlaa oli tarkoitus viettää näyttävästi, mutta korona vesitti aikeemme.
Sen sijaan jäsenille järjestettiin kakkukahvitus 23.9. kevätkokouksen yhteydessä. Samalla muistettiin merkein ja kukkasin pitkäaikaisia jäseniä; Matti Lindgvist, Liisa Talvela ja Martta Lampinen olivat kukkansa ansainneet.
Syyskokouksessa 11.11. oli taas pöytä koreana. Syntymäpäiviään viettäneet järjestivät yhteisesti kakku- ja pasteijatarjoilun.

Supikkaat kokoontuivat harjoituksiinsa neljä kertaa, EL-Virsut kuoro kolme kertaa ja Näpertäjät neljä kertaa.

VARAINHANKINTA
Toimintavarojen keruu koostui jäsenmaksujen osuudesta, arpajaisista, kahvittelusta, bingosta ja adressien myynnistä.

TIEDOTUS
Eläkeläinen lehti, paikallinen Wessmanni lehti, omat kotisivut ja jäsentiedote toimivat tiedon jaossa kuten ennenkin.

Yhdistyksestämme erosi viisi henkilöä.

Marjatta Weckman, sihteeri