Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

Yhdistyksemme kokoontuu joka keskiviikko klo 10 Vaajakosken Nuorisotiloissa Urheilutie 36 B. Kesäkuukausina touko-elokuussa pidämme taukoa. Lyhyt joululoma kuuluu myös ohjelmamme.

Kokoontumisemme koostuu yhteislaulusta, porinatuokioista, taukojumpasta, arpajaisista sekä bingosta. Tietysti nautimme myös päiväkahvit, joskus jopa hieman juhlavammin.

Toiveiden mukaan eri alojen asiantuntijat käyvät luennoimassa ajankohtaisista ja hyvinvointiimme liittyvistä asioista.

Johtokunta kokoontuu kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 9, ellei sitä kutsuta jostakin syystä useammin koolle.

Bingoa pelaamme kuukauden viimeisenä keskiviikkona.

Senioritanssijat, El-virsut kuoro sekä Näpertäjät kokoontuvat heille sopivina aikoina.

Suunnitelmiin kuuluu totuttuun tapaan myyjäiset sopivin väliajoin, eli kun on saatu tarpeeksi myytäviä tuotteita.

Myyjäisten, arpajaisten, kahvituksen, bingon sekä adressien myynnin tuotoilla järjestämme yhdessä mietittyja teatterimatkoja, sokkomatkoja ja tietysti pikkujoulut.
Eiköhän sinne mietintämyssyyn sovi myös pilkkikilpailut, aluejärjestön liikuntapäivä ja kesäpäivät. Oma ulkoilupäivä kerhon läheisyydessä olkoon myös tavoitteena.

Yhdistyksen suunnittelema taulu tullaan luovuttamaan uudelle terveysasema Sampo Harjulle, kun se aloittaa toimintansa tammikuussa 2019.

Yhdistyksemme suunnittelee osallistuvansa Eläkeläiset ry:n 60-vuotisjuhlaan yhdessä vaasalaisten kanssa ma 9.9.2019, sekä pääjuhlaan Helsingissä ke 4.12.2019. Aluejärjestö on luvannut järjestää kuljetukset.
Myös oman yhdistyksemme 60-vuotisjuhla lähestyy vuonna 2020, joten vuosi 2019 tulee olemaan juhlavuoteen valmistautumista.


Tiedotusvälineinä käytämme Eläkeläinen lehteä (syys- ja kevätkokoukset), paikallista Wessmannia sekä omia nettisivuja. Jäsentiedote jaetaan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Yhdistyksemme on tilannut Eläkeläinen lehteä Vaajakosken kirjastoon. Nyt tilaus on tehty kestotilauksena.

Uutena ajatuksena on järjestää keskustelupäiviä eli porinapiirejä. Päiviä, jolloin ei ole vierailijoita, vaan kerhoaika käytetään vieruskaverin kuulumisia kuunnellen, sana on vapaa. Kahvittelu ja arpajaiset mukana.

Jäsenhankintaan voi osallistua jokainen. Uusia toimijoita kaivataan edelleen ja tehtäviin kurssitetaan yhdistyksen varoin.
Myös näpertäjät toivovat lisää osallistujia, jotta saadaan tuotteita myyjäisiin. Näin taataan varat yhteisiin rientoihin.


Marjatta Weckman, sihteeri